Nieuws

KGA ophaling op bedrijventerreinen
KGA ophaling op bedrijventerreinen

mei 24, 2018 om 10:06

Tussen maandag 11 juni en vrijdag 15 juni 2018 organiseert POM West-Vlaanderen een nieuwe ophaalronde voor het Klein Gevaarlijk Afval (KGA) van West-Vlaamse bedrijven.

EDIT DELETE
Persartikels
Persartikels

augustus 23, 2016 om 13:24
EDIT DELETE
'Investeren in Bedrijven' georganiseerd door Participium
'Investeren in Bedrijven' georganiseerd door Participium

juni 16, 2016 om 11:39

Participium nodigt bedrijven en geïnteresseerden uit Knokke-Heist uit in Bedrijvencentrum 't Walletje voor een sprekersavond rond ‘Investeren in Bedrijven'. Jo Libeer, ex-Voka, tegenwoordig gedelegeerd bestuurder van Design Biennale Interieur Kortrijk geeft een woordje uitleg omtrent ondernemerschap.

EDIT DELETE
BURO II & ARCHI + I creëert met ’t Walletje een nieuw onderkomen voor bedrijven
BURO II & ARCHI + I creëert met ’t Walletje een nieuw onderkomen voor bedrijven

mei 20, 2014 om 15:58

Een gebruiksvriendelijk en duurzaam gebouw, dat had BURO II & ARCHI + I voor ogen met ’t Walletje. Het bedrijvenverzamelgebouw moet in de toekomstonderdak bieden aan een voortdurend veranderende samenstelling van bedrijven. Flexibiliteit vormt de rode draad in dit verhaal.

EDIT DELETE
Artikel AGSO  Kinnarps
Artikel AGSO Kinnarps

mei 20, 2014 om 15:56

AGSO Knokke-Heist heeft recent haar nieuwste bedrijvencentrum 't Walletje opgericht en officieel geopend. Naast de 16 werkposten werden ook verschillende vergaderruimten, de cafetaria en de polyvalente ruimte door Kinnarps aangekleed. Het complex is een voorbeeld wat betreft architecturale kwaliteit, functionaliteit, flexibiliteit, aanpasbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, comfort, ruimte- en materiaalgebruik, kortom: duurzaamheid

EDIT DELETE
 


In 1980 werd de eerste fase van bedrijventerrein 't Walletje ontwikkeld met een oppervlakte van circa 28 hectaren, maar al vlug bleek dat dit veel te weinig was. Vandaar een tweede fase in 1995 met een uitbreiding van een kleine 10 hectaren. De vraag naar uitbreiding was nog steeds groot en daarom volgde er in 2010 nog een  uitbreiding derde fase van iets meer dan 5 hectaren.
 
Op de derde fase is er ook een bedrijfsverzamelgebouw die huisvesting biedt aan 12 bedrijven die hun activiteiten richten op Knokke-Heist.
Daarnaast bevindt zich ook het bedrijvencentrum. Dit kantorencomplex bestaat uit 5 verdiepingen. Het kantoor huisvest op de eerste verdieping de administratie van AGSO, de twee volgende vloeren worden als een bedrijvencentrum ingericht en de bovenste twee worden verkocht.
De vergaderzalen op het gelijkvloers worden ook extern en na de kantooruren verhuurd.