Architectenbureau Demyttenaere

Het grootste deel van de projecten zijn geïnspireerd op een tijdloze architectuur met veel gevoel voor charme, sfeer, verhoudingen en bijzondere aandacht voor details. Een stijl die warmte en geborgenheid uitstraalt. Een stijl die van uw Huis een Thuis maakt.

Zij bieden u de mogelijkheid een totaalproject af te leveren waarbij ook uw interieur- en tuinontwerp kan verzorgd worden. Op deze wijze kan het exterieur en interieur perfect op elkaar afgestemd worden. Bijkomend voordeel is dat u hierbij één betrouwbaar aanspreekpunt hebt om het gehele bouwproject naadloos te coördineren.
De ontwerpen van Architectenbureau HC Demyttenaere ontstaan telkens uit een unieke combinatie van klanten- en programma-eisen gerelateerd aan het vooropgesteld budget en de specifieke bouwplaatsgegevens.
 
 


In 1980 werd de eerste fase van bedrijventerrein 't Walletje ontwikkeld met een oppervlakte van circa 28 hectaren, maar al vlug bleek dat dit veel te weinig was. Vandaar een tweede fase in 1995 met een uitbreiding van een kleine 10 hectaren. De vraag naar uitbreiding was nog steeds groot en daarom volgde er in 2010 nog een  uitbreiding derde fase van iets meer dan 5 hectaren.
 
Op de derde fase is er ook een bedrijfsverzamelgebouw die huisvesting biedt aan 12 bedrijven die hun activiteiten richten op Knokke-Heist.
Daarnaast bevindt zich ook het bedrijvencentrum. Dit kantorencomplex bestaat uit 5 verdiepingen. Het kantoor huisvest op de eerste verdieping de administratie van AGSO, de twee volgende vloeren worden als een bedrijvencentrum ingericht en de bovenste twee worden verkocht.
De vergaderzalen op het gelijkvloers worden ook extern en na de kantooruren verhuurd.